Παγάκια χωρίς ζάχαρη

Τα παγάκια χωρίς ζάχαρη είναι ένας τρόπος για να ενυδατώσετε και να καταπραΰνετε τα παιδιά, ειδικά εκείνα για τα οποία η κατάποση νερού είναι πολύ επώδυνη. Εάν έχετε χρόνο, δοκιμάστε να φτιάξετε μόνοι σας. Είναι εύκολο να φτιάξετε θρεπτικά κομμάτια πάγου αναμειγνύοντας φρέσκα φρούτα με νερό ή νερό καρύδας σε ένα μπλέντερ, στη συνέχεια ρίχνοντάς τα σε παγοκύστες και τοποθετώντας τα στην κατάψυξη.

Μέλι

Το ακατέργαστο μέλι είναι μια καλή επιλογή, με μια γλυκιά γεύση που καταπραΰνει τον λαιμό. Μπορείτε να προσθέσετε μέλι με λεμόνι σε ρόφημα ή να το προσφέρετε μόνο του.
Ωστόσο, είναι σημαντικό να μη δίνετε μέλι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 μηνών (εκτός εάν το μέλι έχει υποστεί θερμική επεξεργασία που σκοτώνει τυχόν βακτήρια που μπορεί να έχουν βρεθεί εκεί).

Σπιτική σούπα

Δεν υπάρχει σπιτική θεραπεία καλύτερη από ένα μπολ σούπας και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το παιδί σας να φάει κάτι θρεπτικό που μπορεί επίσης να καταπραΰνει τον λαιμό του.
Οι σούπες είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς είναι εύκολες στην κατάποση και μπορείτε να τις κάνετε πολύ θρεπτικές με πρόσθετα λαχανικά, μαλακά noodles και προαιρετικά, μαλακό κρέας.

Αλμυρό νερό

Εάν το παιδί σας είναι αρκετά μεγάλο για να το διαχειριστεί, οι γαργάρες με ζεστό νερό με αλάτι μπορούν να μειώσουν την ενόχληση. Μια βασική συνταγή μπορεί να γίνει αναμειγνύοντας 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό.
Αυτές είναι μόνο τέσσερις επιλογές για την ανακούφιση του πονόλαιμου φυσικά και από την άνεση της κουζίνας σας, αλλά μπορείτε επίσης να ψάξετε στο ντουλαπάκι του φαρμακείου σας κάτι για να ανακουφίσετε το παιδί σας.
Ένα αναλγητικό όπως το Nurofen for Children μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση ενός επώδυνου πονόλαιμου, εκτός από άλλα συμπτώματα κρυολογήματος και γρίπης που συχνά συνοδεύουν πονόλαιμους, όπως πονοκεφάλους, πυρετό και πόνους στο σώμα.