ΓΙΑ ΜΑΣ

NUROFEN: ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΠΟΝΟΥ

Είναι καλό να ξέρεις ότι όποιο απλό και καθημερινό πόνο και να αντιμετωπίζεις, το Nurofen θα είναι εκεί για να σε βοηθήσει.

Για τον πονοκέφαλο, την οσφυαλγία, τα συμπτώματα κρυολογήματος, τον πονόδοντο και τον πυρετό, θα βρείτε εδώ τις πληροφορίες για να κάνετε την σωστή επιλογή του προϊόντος Nurofen που είναι κατάλληλο για σας.

Μαζί με χρήσιμα άρθρα, το Nurofen.gr σας βοηθά να κατανοήσετε τον πόνο και να καταλάβετε πώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Nurofen για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η επιτυχία του Nurofen είναι το αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης 50 ετών. Είμαστε οι ειδικοί στον πόνο  και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ NUROFEN ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

Η ιστορία αρχίζει με την ανακάλυψη της ιβουπροφαίνης, το δραστικό συστατικό του Nurofen.

Όλα συνέβησαν στη δεκαετία του 60 όταν τρεις επιστήμονες, υπό την ηγεσία του Dr Adams από την Boots Pharmaceuticals του Λονδίνου ξεκίνησαν να αναπτύξουν ένα παυσίπονο που θα ήταν καλύτερα ανεκτό από την ασπιρίνη – το καλύτερο αναλγητικό εκείνη την εποχή. 

Ετσι ανακάλυψαν την ιβουπροφαίνη μια ουσία που μπορούσε  να μειώσει τον πόνο και τη φλεγμονή με την ίδια αποτελεσματικότητα με την ασπιρίνη, αλλά  με λιγότερες παρενέργειες. Αυτό έδωσε στους γιατρούς σε όλον τον κόσμο μια εναλλακτική λύση που ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμη.  

ΙΒΟΥΠΡΟΦΑΙΝΗ: ΤΟ NUROFEN ΑΛΛΙΩΣ

Η Ιβουπροφαίνη κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1969 αλλά όμως ήταν διαθέσιμη μόνο με συνταγή γιατρού. Αργότερα και συγκεκριμένα το 1983 κυκλοφόρησε ως μη συνταγογραφούμενο φάρμακο με το όνομα Nurofen και απέκτησε την αναγνώριση του κοινού ως ένα αποτελεσματικό παυσίπονο για τον καθημερινό παυσίπονο. 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Το Nurofen συνεχίζει να επιμένει να βρίσκει περισσότερους και διαφορετικούς τρόπους να παρέχει αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο για τους Έλληνες. Αυτό αντανακλάται από την συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία προϊόντων Nurofen που στοχεύουν ειτε σε συγκεκριμένα συμτώματα, όπως Nurofen Cold and Flu, ή στην ταχύτητα δράσης όπως το Nurofen Express  που απορροφάται και δρα ως και δύο φορές γρηγορότερα από το κανονικό Nurofen,.

Αυτή η συνεχής καινοτομία κάνει το Nurofen να είναι ένα από τα σημαντικότερα από του στόματος παυσίπονα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βοηθούμε τους Έλληνες να καταπολεμούν τον πόνο για να μπορούν να ζουν ελεύθεροι από περιορισμούς.

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης – Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας